*** *** Водещите вечерни новини на 14 юли ***   Информации за сближаване

...
***
*** Водещите вечерни новини на 14 юли ***
 
Информации за сближаване
Коментари Харесай

Водещите новини! Сближаване между бившите 4 коалиционни партньора? Министър Божанов освети плащанията на държавата за 16 години


***

*** Водещите вечерни вести на 14 юли ***

 

Информации за доближаване на позициите сред някогашните към този момент 4 съдружни колегата раздрусаха Народното събрание. Целта е да бъде изработен антикризисен кабинет, който да посрещне зимата, предстояща да бъде една от най-тежките в новата история, написа " Марица ". 

Планът е мандатът да отиде в " Демократична България ". От Има Такъв Народ са подготвени да поддържат министър председател от " Промяната ", в случай че не се споделя Кирил Петков или Асен Василев. Хората на Слави и останалите в обединението са харесали Даниел Лорер. Той е компромисен вид, защото е от тесния кръг на Петков и Василев, като по този начин ще се запазят позициите им. Подобен кабинет не е изключено да получи поддръжка и от други партии отвън " Промяната ", Има Такъв Народ, Българска социалистическа партия и Демократична България.

***

Божанов отбелязва, че до момента данните от СЕБРА са били обществени единствено в систематизиран тип - кои институции какъв брой заплащат всеки ден. " Но не и на кого, не и с индивидуализирани транзакции, не и защо тъкмо.

„ Докато имаме прокуратура, която не повдига обвинявания за корупция, то най-малко да бъде плащана политическата цена за такива дейности. Това е единствено една от ограниченията за антикорупционна бистрота, която сме подхванали. Смятам, че като държавно управление сме длъжни да осветим работата на страната, тъй като тя би трябвало работи за хората и пред хората “.

***

***

Много значимо, само че и доста закъсняло конкретизиране, което напълно трансформира картинката…

Заключенията за фотосите от София не са на Комисията по бюджетен надзор на Европейския парламент, а на българската прокуратура.

Съмненията остават...

***

Мата Хари ще се появи и ни чакат огромни циркове. Тя не е единствено една. Смартфоните се пазят някъде ", предвижда журналистът Иван Бакалов в предаването (О)позиция на " Сега ".

" Т.нар. петорна прокурорска експертиза на фотосите с кюлчетата и пачките е просто пиар трик, на който да се радват тежките почитатели на Борисов. Уж Брюксел споделил, че фотосите са манипулирани и тук папагалските медии незабавно го подхванаха. За хората е транспарантно и ясно ",  отбеляза Бакалов.

Неговият уебсайт E-vestnik дружно с Атанас Чобанов от " Бивол " направиха още преди 2 години цифрова експертиза.

" Снимките са правени в продължение на 3 години. Ползвани са разнообразни смарт телефони и евентуално са ги снимали разнообразни дами. Има опити да се промени датата на фотосите и на една от тях със спящия Борисов е заменена резолюцията. Вдигнах ги 1600 %, тогава се вижда пиксел по пиксел. Какви са тези специалисти на прокуратурата, които споделят, че фотосите не са оригинал?! Тези хора живеят в аналоговата ера.

***

„ Инструкции от посолства не одобряваме, без значение какви са “.

По думите му, на два от съдружните колегата на „ Продължаваме промяната “ е било подшушвано извън за вероятно взаимоотношение сред Политическа партия и ГЕРБ на база евроатлантически полезности.

„ Два от съдружните ни сътрудници споделиха, че с тях са водени диалози в тази посока дали няма да е добре. Ние ясно сме декларирали нашата позиция там. Това за нас би означавало да върнем цялата политика на шкафчета, кюлчета и всичко, против което се борим. Това е невъзможна коалиция “, акцентира Асен Василев.

***

Министър Борислав Сандов срещна сътрудниците си и с решението на българското държавно управление от 7 юли т.г. за издигане на кандидатурата на България за ръководител на 29-а Конференция на страните по Рамковата спогодба на Организация на обединените нации, която следва да се организира през 2024 година Министър Сандов уточни, че издигането на кандидатурата на страната ни е като поредна и разумна стъпка за сполучливо осъществяване „ зелената “ промяна на страната с оглед постигането на заложената в Европейския законодателен акт по климата цел за климатична индиферентност доникъде на века.

***

Приятелите са си другари, само че и сиренето е с пари, а тия наказания пречат.

Затова Вучич има идея…

***

Преговорите за участие на Северна Македония в Европейски Съюз могат да стартират още идната седмица, в случай че страната реши да поддържа френското предложение. Междуправителствената конференция може да стартира до няколко дни. Това сподели още пред Собранието в Скопие ръководителят на Европейската комисия. Думите ѝ, че интерпретацията на историята не е част от преговорния развой, бяха посрещнати с ръкопляскания.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР